Masterclass ‘Ondernemen in de Flexbranche’

In verband met het coronavirus is de Masterclass uitgesteld. Als een nieuwe datum bekend is wordt dat op deze pagina gecommuniceerd. Heb je je al aangemeld? Dan houden we je via email op de hoogte van de nieuwe datum.

SamenWerkt organiseert een masterclass ‘Ondernemen in de Flexbranche’ waarin de impact van de laatste ontwikkelingen uit de branche én het belang van samenwerken in 2020 worden belicht.

Jij als ondernemer in de Flexbranche mag dit niet missen!

 

Waarom deze masterclass?

De Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) brengt veel veranderingen met zich mee en heeft een grote impact op de gehele arbeidsmarkt. SamenWerkt wil tijdens deze masterclass de impact van de nieuwe wet- en regelgeving voor de intermediairs, opdrachtgevers en uitzendkrachten belichten en de voordelen van samenwerking benoemen en dit vertalen naar concrete oplossingen die gezamenlijk in de praktijk kunnen worden toegepast. Daarnaast wordt er aandacht besteedt aan hoe de leden van SamenWerkt gezamenlijk het imago van de Flexbranche kunnen verbeteren.

Wat staat er op het programma?

 • FLEX in balans!? – Marcel Reijmers
  FlexKnowledge CEO Reijmers adviseert en begeleidt opdrachtgevers, werknemers en intermediairs. Hij vertelt hoe de markt is veranderd en focust op het belang van het herstellen van de balans tussen intermediairs, opdrachtgevers en uitzendkrachten.
 • Het voortbestaan van jouw onderneming – Rendert Algra
  SamenWerkt voorzitter Algra legt uit hoe intermediairs door deze nieuwe wetgeving de mogelijkheid hebben tot samenwerken om daarmee te werken aan werkzekerheid, opleidingsmogelijkheden voor uitzendkrachten, het imago van de Flexbranche en samen collectiviteitsvoordelen te halen.
 • WAB en de politiek – VVD Kamerlid Judith Tielen
  Tijdens de masterclass verklaart VVD kamerlid Judith Tielen de motivatie van de politiek om de WAB in de voeren. Daarnaast brengt ze je op de hoogte van toekomstige politieke ontwikkelingen met betrekking tot de WAB.
 • Een discussieforum met vragen uit de zaal
  Bezoekers krijgen de mogelijkheid om de sprekers vragen te stellen vanuit de zaal.

Tijden
15:00 – Ontvangst
16:00 – Start Masterclass ‘Ondernemen in de Flexbranche’
18:00 – Netwerkborrel

Locatie
Daltonstraat 17
3846 BX Harderwijk

Meld je via onderstaand formulier kosteloos aan voor de Masterclass ‘Ondernemen in de Flexbranche’.

Schrijf je hier in voor de Masterclass ‘Ondernemen in de Flexbranche’.

Meld je vandaag nog aan voor de Masterclass ‘Ondernemen in de Flexbranche’ in Harderwijk. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.